Tietoa minusta

Hei! Olen Harri Peltomaa, psykoterapeutti ja personal trainer (alla mainintoja koulutuksistani). Olen erikoistunut elämän arvoihin ja tavoitteisiin liittyviin kysymyksiin, sykkeestä ja sykevälivaihtelusta mitattavaan stressin ja palautumisen analysointiin (mm. Firstbeat Life- ja Energiatasomittaukset), elintapasairauksiin liittyvään liikuntahoitoon sekä kunnon ja voimatasojen nostamiseen. Pitkä työkokemukseni psykologian opettajana (mm. Suomen Urheiluopistolla) ja psykoterapeuttina antaa hyvän pohjan ymmärtää liikunta- ja terveyskäyttäytymiseen liittyviä psykologisia kysymyksiä. Olen ihmisen toiminnan psykologisen tason lisäksi erittäin kiinnostunut kehosta mitattavan fysiologisen hyvinvointitiedon hyödyntämisestä oman käyttäytymisen ohjaamisessa. Valmennan Salon, Kaarinan ja Turku Sataman Liikuissa. Saat lisätietoa ja tavoitat minut 

web: elintapamuutos.fi

gsm 041 570 5802 

email promancepeltomaa@gmail.com


KOULUTUKSIANI

  • Psykoterapeutti, erityistaso, Väestöliitto (2014) 
  • Psykologian aineenopettaja, Helsingin yliopisto (1997)
  • Suomen tietokirjailijat ry:n jäsenkoulutuksia terveys- ja hyvinvointialan julkaisujen kirjoittamiseen (2013>) 
  • Rentoutusohjaaja, SRT ja Perheniemen opisto (2009)
  • Firstbeat Hyvinvointianalyysi -koulutus (2014) Elintapavalmennukseen erikoistava personal trainer -koulutus, Impulssi valmennus Oy (07/2022-02/2023)
  • Kehosta mitattava hyvinvointitieto ja Liikunta- ja hyvinvointiosaamisen opintokokonaisuus, Jyväskylän avoin yliopisto (2022-2023)